Blog

Aankondiging invitational Zorgpaden in de GGZ sector op 5 juni 2012

Door onze betrokkenheid bij de ontwikkeling en implementatie van zorgpaden in de revalidatiesector weten wij wat een uitdaging dit voor een organisatie kan zijn. Ook uit ons relatienetwerk van GGZ instellingen ontvangen wij soortgelijke geluiden. Wij denken dat onze ervaringen en inzichten met succesvolle implementatie in de revalidatiesector ook van waarde kunnen zijn voor andere sectoren.

Door krachten te bundelen en te delen komen sectoren verder en kunnen zij van elkaar leren. Daarom organiseren wij op 5 juni a.s. een invitational voor bestuurders van GGZ instellingen over de ontwikkeling en implementatie van zorgpaden.
Best practices uit de sectoren GGZ en Revalidatie komen aan bod en ervaren sprekers, met kennis uit de dagelijkse praktijk, delen hun ervaringen, valkuilen, tips en trucs. Ook op het gebied van online en digitale hulpverlening komt er een spreker. Zij zal vertellen over interessante ontwikkelingen die de implementatie van een zorgpad ondersteunen en versterken.

Op 5 juni a.s. organiseert CC deze “Invitational Zorgpaden in de GGZ sector voor bestuurders”. Van 16.00 – 19.00 uur bent u van harte welkom op het kantoor van CC zorgadviseurs, Houttuinlaan 14, 3447 GM Woerden. Buiten de file en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Aad van Fulpen
Femke Marsman
Annemarie Schaap