Team

Christina Bierma
Associé

Christina Bierma is verbonden aan CC zorgadviseurs als associé. Een betere externe performance van zorgorganisaties, dat is Christina´s droom.

Christina helpt zorg- en maatschappelijke organisaties bij het verbeteren van hun reputatie – communicatie en marktperformance. Haar grote betrokkenheid bij een vraagstuk, persoonlijke stijl, drive voor haar vak en creatieve (oplossings)vermogen zijn de motor van haar succes. In de veranderende zorgmarkt is het vertrouwen van klant, verwijzer of gemeente niet meer vanzelfsprekend, maar wel onmisbaar om te overleven. Met haar onderzoekende natuur gaat ze uitdagingen aan.

Zelf zegt Christina dat ze in haar werk ‘the best of both worlds’ kan combineren, want ze is thuis in de zorg en heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven bij ondermeer Rabobank. Ze heeft bewust gekozen voor specialisatie in (corporate) communicatie & reputatiemanagement en –onderzoek, en heeft dit in diverse adviserende en leidinggevende functies gedaan. Na haar studie Master Corporate Communication (MCC) aan de Erasmus Universiteit, richtte ze zich op verbetering van de reputatie´s van zorgorganisaties. Sinds 2010 biedt ze reputatieonderzoek, advies en interim ondersteuning vanuit het aan CC geassocieerde bedrijf CB. Bovendien ontwikkelde ze aan de Erasmus Universiteit een reputatie meetinstrument specifiek voor de gezondheidszorg.