Team

Désirée Bierlaagh
Senior adviseur

Désirée is sinds 1 maart 2014 werkzaam bij CC zorgadviseurs als senior adviseur. Zij houdt zich bezig met de speerpunten: leren en ontwikkelen van professionals en procesoptimalisatie. Zij faciliteert co-creatie en (kennis)uitwisseling tussen managers, professionals en cliënten in de zorg door te werken vanuit verbinding, met als doel kwaliteit van zorg en van de werkomgeving vergrootten.

Désirée is goed in het vinden van de drijfveren, mogelijkheden en belemmeringen van professionals in de zorg. Ze kan deze goed relateren aan de context waaruit deze voortkomt en met creativiteit, nieuwsgierigheid en humor gaat ze opzoek naar het antwoord op de bijbehorende leervraag. Haar werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van oplossingsgerichte strategieën en waarderend organiseren. Daarnaast kan Désirée kan als geen ander verhalen vertellen, een eigenschap die goed van pas komt bij trainingen.

Vanuit diverse rollen heeft Désirée al ruim 25 jaar ervaring in verschillende sectoren in de zorg (GGZ, Algemeen Ziekenhuis en bedrijfsgezondheidszorg). Zij was verpleegkundige, beleidsondersteuner, staffunctionaris en manager. Al ruim 10 jaar werkt zij als adviseur en coach van zorgorganisaties en (professionele) teams. Daarnaast heeft zij ervaring als individuele coach en docent voor vakinhoudelijke leiderschapsleergangen en verschillende modules Hoger Management Zorg en Welzijn.