Team

Eline Berghuis
Adviseur

Als adviseur bij CC houdt Eline Berghuis zich bezig met het begeleiden van veranderprocessen in zorgorganisaties. Hierin vervult zij een faciliterende functie, waarbij zij graag samen met de organisatie of het team op zoek gaat naar de kern van het vraagstuk en de oplossing. Haar rol varieert van procesbegeleider, trainer tot onderzoeker.

Eline is energiek, zelfstandig en resultaatgericht. Met een nieuwsgierige houding gaat ze op zoek naar wat mensen beweegt en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Ze legt makkelijk contact en weet anderen in beweging te zetten met haar vragen. Ze heeft snel het overzicht in complexe situaties en schept helderheid en structuur. Ze werkt vanuit een sterke motivatie om te komen tot tastbaar resultaat en samen met opdrachtgevers de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Als junior adviseur bij JongeHonden deed zij van 2012 tot 2014 diverse opdrachten in het (semi) publieke domein, veelal gerelateerd aan de transitie van de AWBZ en Jeugdzorg naar gemeenten. Ze deed onder andere opdrachten voor diverse gemeenten, een GGZ organisatie en zorgverzekeraar. Daarnaast heeft Eline kennis op het gebied van conflict management en heeft ze ervaring met het geven van workshops en trainingen. Ze studeerde Algemene Sociale Wetenschappen (BSc.) in Utrecht en Conflicts, Territories and Identities (MSc.) in Nijmegen.