Team

Femke Marsman
Adviseur

Als adviseur legt Femke Marsman de link tussen de gewenste organisatieverandering en de daartoe cruciale verandering van gedrag. Haar doel is om mensen te laten ontdekken hoe ze dingen op een nieuwe manier kunnen doen, zodat zij soepel en met plezier de uitdagingen aangaan. Dit doet ze via advisering en projectleiderschap, en via coaching als een snelle, intensieve en doelgerichte verandermethode.

Met haar directheid, openheid en humor zet Femke aan tot verrassende acties en nieuwe mogelijkheden. Ze geeft mensen een trefzekere push zodat zij assertief en alert, met energie en inspiratie, kunnen werken. In andere woorden, door de situatie of werkwijze vanuit een totaal ander perspectief te bekijken, verleidt Femke mensen tot het uitproberen van nieuw gedrag met gebruikmaking van de al aanwezige kwaliteiten.

Femke studeerde Sociale- en Organisatiepsychologie aan de RUL en heeft jarenlang gewerkt als consultant verandermanagement in de bouwsector en de welzijnssector, met als specialisaties procesmanagement en ‘continue verbetering’. In 1997 begon ze haar eigen adviesbureau zodat ze advisering kon gaan combineren met coaching van leidinggevenden, directeuren, managers en medewerkers. Recent heeft ze bij een Regionaal Opleidings Centrum de basis gelegd voor een systeem van continue verbetering met een dichte verbetercirkel via advisering aan, en coaching van, het College van Bestuur, de kwaliteitsmanager en team van kwaliteitsmedewerkers.