Team

Harry Woldendorp
Associé

Harry Woldendorp is verbonden aan CC zorgadviseurs als associé. Harry heeft veel ervaring binnen de cure en care als organisatieadviseur in verschillende rollen. Regelmatig treedt hij op als is organisatieadviseur en interim-manager, o.a. voor In voor Zorg!. Zijn expertise gebieden omvatten (keten)samenwerking, beleid- en regelgeving, financiering van de zorg, strategievorming, procesoptimalisatie, innovatie in de zorg, verandermanagement. Naast zijn werkzaamheden als associé is hij bezig met de voorbereiding van een gezamenlijk proefschrift met CC zorgadviseurs partner Arjen Jeninga over het bevorderen van innovatie in zorgorganisaties.

Harry heeft een scherp oog voor innovatie. Ondernemerschap en strategische profilering zijn kernwoorden die in zijn aanpak vaak terug komen, zoals bij de ontwikkeling van modellen en concepten. Hij is oplossingsgericht en is goed in het gezond maken en gezond houden van zorginstellingen.

Harry studeerde geschiedenis en culturele antropologie in Groningen. Gedurende 25 jaar heeft hij diverse strategische samenwerkingstrajecten begeleid; vaak gericht op nieuwe vormen van samenwerking. Vanaf begin jaren ’90 bestond dit met name uit fusies (bestuurlijk en juridisch) en het opzetten van joint ventures, besloten vennootschap en coöperatieve verenigingen als samenwerkingsvormen.