Team

Julio Klaverweide
Adviseur

Julio Klaverweide krijgt energie van het helpen van zorgprofessionals bij het verbeteren van de werkprocessen, zodat zij op hun beurt de dienstverlening naar de patiënt/cliënt kunnen verbeteren. Hij daagt organisaties uit een betere versie van zichzelf te worden door hen op een respectvolle manier een spiegel voor te houden. Bij het begeleiden van verbetertrajecten maakt Julio gebruik van diverse Lean en Verandermanagementtheorieën en tools.

Julio is enthousiast, analytisch en mensgericht. Met zijn inlevingsvermogen en oprechte interesse in mensen lukt het hem om makkelijk verbindingen te maken. Julio is communicatief vaardig en is ervaren in het geven van trainingen en workshops.

Julio studeerde Biomedical Sciences en Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in the Health and Life Sciences aan de VU. Na het afronden van zijn studie heeft hij deelgenomen aan het tweejarig Rijkstrainee Programma. Bij het Ministerie van Volksgezondheid heeft hij o.a. op de directie Communicatie en Productveiligheid gewerkt. Vervolgens heeft Julio de overstap gemaakt naar het VUmc. Daar is hij als adviseur voornamelijk actief geweest in projecten op het snijvlak van kwaliteit van zorg en bedrijfsvoering.