Scroll to top

Laden Evenementen

« Agenda

VAR BASISVAARDIGHEDEN

18 november 2021

Elke Verpleegkundige Advies Raad (VAR) kent een bepaalde doorstroom onder zijn leden. Meestal verloopt deze doorstroom geleidelijk maar het komt ook wel voor dat meerdere leden de VAR tegelijkertijd verlaten. Hierdoor, en vanwege het feit dat nieuwe leden vaak nog niet direct beschikken over de benodigde vaardigheden, kan de continuïteit van de VAR-activiteiten tijdelijk in de knel komen. Met de eendaagse training Basisvaardigheden kan dit echter worden voorkomen, omdat startende leden hiermee de fundamentele basiskennis van hun VAR versneld opdoen.

De focus bij deze training ligt op de onderdelen die voor startende VAR-leden het meest van belang zijn: de rol als adviseur en de relatie met de opdrachtgever, collega-vakgenoten en stakeholders.

ENKELE ONDERWERPEN DIE AAN BOD KOMEN ZIJN

  • Het adviesproces.
  • De positie van de VAR in de organisatie.
  • De samenwerking met de Raad van Bestuur/directie als opdrachtgever.

Bovendien biedt de training de gelegenheid om ervaringen met andere cursisten te delen. De training is in 2006 van start gegaan en wordt door deelnemers als zeer succesvol ervaren.

REACTIES VAN KLANTEN

“De training heeft een duidelijke inhoud met veel herkenbare zaken. We zijn goed op weg met onze VAR. Leuk om de positie en bezigheden van andere VAR’s te horen.”

“Ik weet nu meer van de positie van de VAR binnen de organisatie en hoe je het beste adviezen kunt geven. Daarnaast heb ik inzicht gekregen in de samenwerking met de directie/Raad van Bestuur.”

“Ik heb veel geleerd. Ik heb veel stof tot nadenk gehad over de invulling van rol als VAR-lid. Het is leuk dat je uit zoveel verschillende velden ervaringen kunt uitwisselen.”

Schrijf je in

Datum

18 november 2021

Andere data:
4 juni
24 september
19 november
11 februari 2021
3 juni 2021
23 september 2021
18 november 2021

Kosten

€ 345,- per deelnemer inclusief lunch en cursusmateriaal

Trainer


Trainer: Theo Koks