Laden Evenementen

« Agenda

Training

VAR: TRAINING IN LEIDERSCHAP & STURING VOOR VOORZITTERS

17 oktober

De training voor VAR voorzitters is een eendaagse training, bedoeld voor voorzitters van VAR’s. De training is ontwikkeld aan de hand van een onderzoek dat wij hielden onder een aantal voorzitters. Wij vroegen hen onder andere naar hun werkervaringen: tegen welke moeilijkheden zij aanliepen en waar volgens hen ruimte voor verbetering zat.

Uit het onderzoek kwam bijvoorbeeld sterk naar voren dat voorzitters het gevoel hebben dat zij aan hoge verwachtingen dienen te voldoen, zowel aan de kant van de VAR-leden als aan de kant van hun leidinggevenden, collega’s en de Raad van Bestuur. Om die reden wordt de deelnemers tijdens de training onder andere geleerd:

  • op welke wijze je als voorzitter jouw leiderschapskwaliteiten kunt ontwikkelen
  • hoe je doelgericht sturing geeft aan de VAR
  • hoe je effectief optreedt in de organisatie

Tevens biedt deze cursus genoeg ruimte om ervaringen met andere VAR-voorzitters uit te wisselen.

REACTIES VAN KLANTEN

De training is in 2010 van start gegaan en wordt door deelnemers als zeer waardevol ervaren.

“De inhoud van de training is toepasbaar op mijn praktijk. De rolbepaling van de VAR, de rollen van de voorzitter, eigenlijk alles uit de training. Het heeft veel stof tot nadenken gegeven en ik kan mijn inzichten omzetten naar activiteiten.”

“Het was een bruikbare, leerzame en interactieve training! De casuïstiek en openheid tijdens de training spraken me erg aan. De training was gericht op vragen uit de groep. Ik heb er erg veel aan gehad, ik ga vol ideeën aan de slag.”

“De presentatie en het delen van ervaringen met andere leden heeft mij enorme inzichten gegeven. En ook de analyse in strategisch denken heeft mij geholpen. Het was een prettige kleine groep waardoor individuele problemen goed besproken konden worden.”

Schrijf je in

Datum

17 oktober
09:00 - 17:00

Andere data:
6 juni
17 oktober

Kosten

€ 349,- per deelnemer inclusief lunch en cursusmateriaal

Trainer

Roland Peppel
Trainer: Roland Peppel

Locatie

CC zorgadviseurs
Houttuinlaan 14
3447GM Woerden