Scroll to top
Mariëtte van Veenendaal

Mariëtte van Veenendaal

Associé

Wat drijft mij?

Ik wil graag een bijdrage leveren aan goede zorg. Goede zorg is voor mij zorg zoals je die jezelf of je naasten gunt. Om die goede zorg te kunnen leveren is in mijn beleving continu verbeteren en blijven ontwikkelen essentieel. Het geeft mij voldoening als ik daaraan kan bijdragen door mensen en processen (meer) in beweging te krijgen. Ik loop warm voor het stimuleren van goede samenwerking en zie het als een kans om ieders expertise en sterke kanten te benutten voor het leveren van kwaliteit. Ik hou van de uitdaging om dit ook te bereiken als het in teams of organisaties niet meer soepel verloopt.

Wat doe ik?

Ik begeleid professionals, teams en organisaties bij ontwikkeling gericht op het verbeteren van kwaliteit. Het kan gaan om teamontwikkeling, verbeteren van (keten)samenwerking of procesoptimalisatie. Hiervoor combineer ik de ervaring op de werkvloer – voorheen als kinderarts en nu als vertrouwensarts- met de ervaring die ik de afgelopen jaren opdeed als organisatieadviseur. Ik kan goed luisteren zodat ik weet waar de ander staat en we samen kunnen kijken wat er nodig is om goed vooruit te gaan. Ik kan moeilijke gesprekken respectvol aangaan en tot een constructief resultaat brengen.